Spilka-beslag

Spilka-beslag

Norgesvinduet leverer alle vinduer og dører med originale Spilka-beslag.

SPILKA CLASSIC, det ledende kvalitetsbeslaget for toppsvingvinduer

PRAKTISKE FUNKSJONER:
Vinduet åpnes ved hjelp av en vrider i underkant, og det kan lukkes i en mindre lufteposisjon via espagnolett. SPILKA CLASSIC™ har sikringsbeslag som standard, og ved å åpne mot denne får man ca 80 mm åpning i underkant av vinduet. Ved vasking kan vinduet vendes 180º og sikringen vil også da kobles til og holde rammen fast. Vinduet kommer ikke inn i rommet, og det blir derfor ingen konflikt med gardiner og planter i vinduskarmen.

GODE EGENSKAPER:
Utadslående vinduer blir tettere og tettere ved økt vindtrykk, fordi rammen presses mot pakningene. Hengslet plasseres i utfresing i sidekarm, noe som gir liten spalte mellom karm og ramme. Betjeningen av vinduet går lett i alle posisjoner. Dette oppnås på grunn av en genial konstruksjon som gjør at vinduet er i perfekt balanse, også når rammen vendes 180º rundt. Presis produksjon og lukkede smørepunkter gjør at SPILKA CLASSIC™ har en svært lang levetid.

SPILKA SWING, det ledende kvalitetsbeslaget for sidesvingvinduer

PRAKTISKE FUNKSJONER:
Vinduet åpnes ved hjelp av vrider i sidekant, og det kan ofte lukkes i en mindre lufteposisjon ved hjelp av espagnoletten. SPILKA SWING™ har en sikring som standard, og ved å åpne mot denne får man først ca 80 mm åpning i sidekant av vinduet tilpasset krav til sikringsbeslag. I tillegg har den en større lufteposisjon der vinduet verken kan blåse opp eller igjen. Ved vasking kan vinduet vendes 180º vertikalt og sikringen vil også da kobles til og holde rammen fast. Vinduet kommer ikke inn i rommet, og det blir derfor ingen konflikt med gardiner og planter i vinduskarmen..

GODE EGENSKAPER:
Utadslående vinduer blir tettere og tettere ved økt vindtrykk, fordi rammen presses mot pakningene. Betjeningen av vinduet går lett i alle posisjoner, også når rammen vendes 180º rundt. Dette oppnås fordi beslaget består av en vognenhet som triller oppe på en skinne, noe som sikrer gode egenskaper i år etter år. Presis produksjon, rustfrie materialer og lukkede smørepunkter gjør at SPILKA SWING™ har svært lang levetid.

Østfold