Om Norgesvinduet

Med bestefars sans for kvalitet og pris kombinert med morgendagens entusiasme og produksjonsteknologi!

Norgesvinduet har sertifiserte kvalitetssikringssystemer i samsvar med ISO 9001:2008 og ble som første vindusprodusent i Norge i 2004 miljøsertifisert i henhold til NS-EN ISO 14001:2004. Norgesvinduet produseres av våre to produksjonsbedrifter på Bjørlo og Svenningdal, og selges gjennom et landsomfattende forhandlernett.   


96-årig industrihistorie

Norgesvinduet Bjørlo AS ble etablert i 1918 av brødrene Bjørlo. De første årene ble det produsert treprodukter for levering i nærområdet. Etter hvert som bedriften utviklet seg ble den mer spesialisert på dører og vinduer. I 1959 var Bjørlo Trevarefabrikk AS en av to bedrifter som starta å produsere H-vindu. Norgesvinduet har Bjørlo Trevarefabrikk AS vært med å utvikle og produsere siden 1991.

I dag kan bedriften garantere kvalitet gjennom typegodkjente og regelmessig testede produkt, utført ved landets fremste testlaboratorier. I tillegg har bedriften sertifisert kvalitetssikringssystem i samsvar med internasjonale standarder og sertifiseringen blir løpende kontrollert av et internasjonalt godkjent sertifiseringsselskap.

Norgesvinduet Svenningdal AS ble etablert i 1918. Grunnleggeren var Johan Lund Arntsberg som begynte med produksjon av møbler, dører og vinduer. I 1971 gikk bedriften over til produksjon av Husmorvinduet på lisens. Siden 1991 har fabrikken utviklet og produsert Norgesvinduet.

Bedriften er fjerde generasjons familieeide trevarefabrikk som vet hvilke forventninger som ligger i nettopp dette. At bedriften består i dag med sunn og god økonomi skulle være en rimelig god garanti for at bedriften vil kunne stå inne for et garantiansvar også i fremtiden.

~ i takt med tiden…

Norgesvinduet er «i takt med tiden». Dette innebærer kontinuerlig arbeid med forbedringer og produktutvikling. Bedriften tilpasser kundens behov og leverer vinduer og balkongdører med en rekke åpningsfunksjoner og utforminger. Norgesvinduet leverer kvalitetsprodukter, og tilfredsstiller dagens krav til varmeisolering, sikkerhet og miljø.