Index
~ i takt med tiden…
/
Steng solvarmen ute
Steng solvarmen ute
Solbeskyttelse med glass kan være et attraktivt valg, samtidig som det reduserer behovet for å bruke air condition. Dermed vil kostnadene for bruk av bygget også bli lavere og man sparer energi.
Naturens egen impregnering
Naturens egen impregnering
Denne tømmerstokken ble liggende for vær og vind i strandkanten i ca. 15 år før det ble kappet. Kjerneveden er like frisk.
Miljøet som kjerneverdi
Miljøet som kjerneverdi
Alle våre produkter leveres som standard med miljøvennlig kjerneved, impregnert av naturen selv. Kjernesunne vinduer gjør både deg og naturen til vinnere.
Skapt for norske forhold
Skapt for norske forhold
I Norge er vi svært utsatt for værendringer. Derfor gjør vi oss flid for å tilby deg de beste produktene, tilpasset norsk klima.
Bruk tiden på deg selv
Bruk tiden på deg selv
Morgendagens vindu er av treverk og kan ha utvendig aluminiumskledning med lufting bak. Det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, og innvendig er de varme lune egenskapene til trevinduet beholdt.

Aktuelt

Sep 17, 2019

Går du med planer om å flytte heim til Nordfjord?


Klar for noe nytt?

 

 

 

Category: news_no
Posted by: bjorlo

 

 Norgesvinduet Bjørlo AS  er lokalisert i Eid (Stad kommune) med nordvest- og østlandet som hovedområder for våre leveranser av vinduer og dører.

 

 

Vi er ei bedrift i stadig utvikling, og med mange spennende stillinger i organisasjonen vår.

 

Send oss gjerne CV’n din og fortell oss kva du gjere på i dag og når du ser for deg å flytte heim!

Kanskje er vi den nye arbeidsgiver din, og den som får deg til å komme heim til Stad kommune som er i ei rivande utvikling.

Send din CV til : hr.starheim@norgesvinduet.no

 

Høyrer  frå deg !

Gallery: