Index
~ i takt med tiden…
/
Steng solvarmen ute
Steng solvarmen ute
Solbeskyttelse med glass kan være et attraktivt valg, samtidig som det reduserer behovet for å bruke air condition. Dermed vil kostnadene for bruk av bygget også bli lavere og man sparer energi.
Naturens egen impregnering
Naturens egen impregnering
Denne tømmerstokken ble liggende for vær og vind i strandkanten i ca. 15 år før det ble kappet. Kjerneveden er like frisk.
Miljøet som kjerneverdi
Miljøet som kjerneverdi
Alle våre produkter leveres som standard med miljøvennlig kjerneved, impregnert av naturen selv. Kjernesunne vinduer gjør både deg og naturen til vinnere.
Skapt for norske forhold
Skapt for norske forhold
I Norge er vi svært utsatt for værendringer. Derfor gjør vi oss flid for å tilby deg de beste produktene, tilpasset norsk klima.
Bruk tiden på deg selv
Bruk tiden på deg selv
Morgendagens vindu er av treverk og kan ha utvendig aluminiumskledning med lufting bak. Det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, og innvendig er de varme lune egenskapene til trevinduet beholdt.

Aktuelt

Mar 26, 2015

I mål med teknisk godkjenning fra SINTEF


Norgesvinduet har nå fått på plass SINTEF Teknisk Godkjenning. Godkjenningen gjelder for alle produktstedene til Norgesvinduet.

Category: news_no
Posted by: svenningdal

Norgesvinduet Bjørlo og Norgesvinduet Svenningdal har nå fått på plass SINTEF Teknisk Godkjenning. Godkjenningen gjelder for alle produktstedene til Norgesvinduet. Se sertifikat her

Alle produkttyper har gjennomgått et omfattende testprogram hos Sintef i Trondheim. Produktene er testet for lufttetthet, regntetthet, vindlastmotstand og betjeningskraft. I tillegg er det også dokumentert produktenes termiske egenskaper.

Teknisk godkjenning gjelder for alle Norgesvinduets hovedprodukter: faste vinduer, åpningsbare vinduer, balkongdører og skyvedør. Gjelder både for tre- og aluminiumsbelagte vinduer.

Norgesvinduet har tidligere tatt fram Miljødeklarasjon EPD for alle åpningsbare vinduer, og dette er også et viktig element å dokumentere i den tekniske godkjenningen.
 
- Dette har vært et omfattende arbeid, med mange tester av produktene, og ikke minst godkjenning av kvalitetssystemer på alle produksjonsstedene, sier leder for teknisk avdeling Kent Tryggestad.

Norgesvinduet var først ute med kvalitetssystem NS-EN ISO 9001 og NS-EN ISO 14001, og vi ser det som svært viktig også å ha på plass Sintef Teknisk godkjenning.

Norge har svært strenge krav til kvalitet på vinduer pga. de klimatiske forholdene vi har i landet. Faktisk ligger kravene over øvrige i Europa, og da er det viktig å kunne dokumentere kvaliteten på våre produkter overfor våre kunder.

Godkjenningen omfatter også årlig test av produkter og inspeksjon av produksjonsstedene.
 
- Vi er glade for å kunne utstede de første godkjenningene for vinduer, sier godkjenningsleder Hans Boye Skogstad hos SINTEF Certification. Godkjenning er en komplett dokumentasjon for vinduer noe som har vært etterspurt både av entreprenører og elementprodusenter.

Gallery: