Index
~ i takt med tiden…
/
Steng solvarmen ute
Steng solvarmen ute
Solbeskyttelse med glass kan være et attraktivt valg, samtidig som det reduserer behovet for å bruke air condition. Dermed vil kostnadene for bruk av bygget også bli lavere og man sparer energi.
Naturens egen impregnering
Naturens egen impregnering
Denne tømmerstokken ble liggende for vær og vind i strandkanten i ca. 15 år før det ble kappet. Kjerneveden er like frisk.
Miljøet som kjerneverdi
Miljøet som kjerneverdi
Alle våre produkter leveres som standard med miljøvennlig kjerneved, impregnert av naturen selv. Kjernesunne vinduer gjør både deg og naturen til vinnere.
Skapt for norske forhold
Skapt for norske forhold
I Norge er vi svært utsatt for værendringer. Derfor gjør vi oss flid for å tilby deg de beste produktene, tilpasset norsk klima.
Bruk tiden på deg selv
Bruk tiden på deg selv
Morgendagens vindu er av treverk og kan ha utvendig aluminiumskledning med lufting bak. Det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, og innvendig er de varme lune egenskapene til trevinduet beholdt.

Aktuelt

Feb 13, 2014

Videofilm om Norgesvinduet


I sommer 2014 har fire elever fra Grane barne- og ungdomsskole laget en informasjonsfilm om Norgesvinduet Svenningdal.

Category: news_no
Posted by: svenningdal

I sommer har fire elever fra Grane barne- og ungdomsskole laget en informasjonsfilm om Norgesvinduet Svenningdal.  Siri Elise Ryvoll, Rikke Kristin Brennhaug, Emine Delal og Elena Volungeviciute hadde fag som heter media og informasjon på skole, og har valgt til å samarbeide med Norgesvinduet.

- Elevene fikk i oppdrag fra bygdebladet å intervjue Stian Arntsberg, og siden de ble så godt mottatt så ville de tilbake dit. Og da Stian foreslo en informasjonsfilm så ble de kjempeglade, sier lærer ved Grane barne- og ungdomsskole Ane Bogfjelldal.

Media og informasjon er et valgfag som elevene kan velge på ungdomsskolen. Det handler mye om å skrive, filme, redigere og ta bilder.

- Jeg som lærer er fornøyd med resultatet, men håper at vi kan få enda bedre resultat når vi blir flinkere til å planlegge og redigere. Elevene har gjort en kjempeinnsats, - sier Ane.

I følge elevene, var de interessert i hvordan Norgesvinduet fungerte daglig. De likte å jobbe med prosjektet og syntes det var både interessant og nyttig.
 

Gallery: