Norgesvinduet tilbyr anti-dugg glass

Norgesvinduet kan tilby det nye «Norgesvinduet Anti-Dugg» – et glass som unngår utvendig kondens.

«Norgesvinduet Anti-Dugg» er et glass med lavt innhold av jern som gir ekstremt høy lystransmisjon og samtidig opprettholder den lave U-verdien.
Glass med lav U-verdi avgir som kjent svært liten varme. Når det utvendige glasset er kaldere enn det innvendige glasset vil det dannes kondens som legger seg som frost på utsiden av vinduet. Den største fordelen med det nye glasset er at du nå kan redusere risikoen for kondens uten at du behøver å justere U-verdien på glasset.

Det nye glasset utfyller Norgesvinduet eksisterende utvalg og har mange fordeler. Glasset har et nøytralt utseende, høy lystransmisjon (69% av TGU) og overflaten er lettere å vedlikeholde og rengjøre enn tradisjonelle belagte glass. Det nye glasset kan også herdes, lamineres og bøyes, samt anvendes som sikkerhetsglass.